Riolering verstopt in Den Bosch?

Is uw riolering verstopt? In de regio Den Bosch wordt u door Hendriks Riooltechniek altijd vlug geholpen. Wanneer u contact met ons opneemt, zijn wij snel ter plaatse en verhelpen wij voor u op vakkundige wijze de verstopping. Wij beschikken over de modernste apparatuur op rioolgebied. Dankzij onze vakmannen zult u niet lang last hebben van een verstopt riool!

Direct hulp als uw riolering verstopt zit

Een afvoer- of rioolverstopping is bijzonder vervelend en onhandig. U zoekt daarvoor een snelle oplossing. Daarom bieden wij u een 24-uurs service waarmee wij u te allen tijde direct van dienst kunnen zijn; ongeacht de dag of het tijdstip! Wij zijn altijd snel ter plaatse en hebben het juiste materiaal voorhanden om het verstopte riool voor u te kunnen ontstoppen.

Hoewel wij u bij een verstopt riool snel uit de brand kunnen helpen, blijft voorkomen echter altijd beter dan genezen. Gebruikt u uw riool dan ook alleen waarvoor het is bedoeld: voor het afvoeren afvalwater, toiletpapier en dat wat uit ons lichaam komt. Door uw riool alleen hiervoor te gebruiken, kunt u een verstopping in veel gevallen voorkomen. Mocht uw riool toch onverhoopt verstoppen; neemt u dan contact met ons op! In Den Bosch en omstreken staan we voor u klaar.