Rioolstank in Den Bosch

Heeft u last van een rioollucht in huis in Den Bosch of omstreken, maar kunt u zelf niet achterhalen waar deze geur precies vandaan komt? Laat dan stankdetectie uitvoeren door Riool Reizigers DDM. Als rioolexpert hebben wij veel ervaring opgedaan met diverse rioolproblemen, zoals stankoverlast. Met behulp van apparatuur die speciaal is ontworpen voor stankdetectie zijn wij dan ook in staat om te lokaliseren waar de vieze lucht uit het riool precies vandaan komt. Dankzij deze detectie wordt uw rioolprobleem snel achterhaald en opgelost!

Rioolstank snel verholpen dankzij stankdetectie

Stankoverlast is helaas een veelvoorkomend probleem. Deze ontstaat door kleine breukjes of scheurtjes in de leidingen die vaak niet duidelijk te zien zijn, en al helemaal niet met het blote oog. Mensen blijven daarom vaak te lang zitten met een vervelende rioollucht in huis. Daarnaast kunt u door de lekkage aan uw riolering met aanzienlijke schade te maken krijgen. Dankzij de moderne apparatuur die wij tot onze beschikking hebben, is de oorzaak van de rioolstank gelukkig gemakkelijk op te sporen. Wij zorgen vervolgens voor een vlugge en vakkundige oplossing.

Woont u in de regio Den Bosch en heeft u ook last van een onverklaarbare stank in uw badkamer, keuken, hal of kruipruimte? Laat ons dan door middel van stankdetectie vaststellen waar de geur vandaan komt. Wij verhelpen het probleem! Neem gerust contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst.