Rioolstank Den Bosch

Heeft u last van een rioolstank in huis in Den Bosch of omstreken, maar kunt u zelf niet achterhalen waar deze geur precies vandaan komt? Laat dan stankdetectie uitvoeren door J.G. Riooltechniek. Als rioolexpert hebben wij veel ervaring opgedaan met diverse rioolproblemen, zo ook met rioolstank. Met behulp van apparatuur die speciaal is ontworpen voor stankdetectie zijn wij dan ook in staat om te lokaliseren waar de vieze lucht uit het riool precies vandaan komt. Dankzij deze detectie wordt uw rioolprobleem snel achterhaald en opgelost!

Rioolstank Den Bosch stankdetectie

Stankoverlast is helaas een veelvoorkomend probleem. Deze ontstaat door kleine breukjes of scheurtjes in de leidingen die vaak niet duidelijk te zien zijn, en al helemaal niet met het blote oog. Mensen blijven daarom vaak te lang zitten met een vervelende rioollucht in huis. Daarnaast kunt u door de rioollekkage met aanzienlijke schade te maken krijgen. Dankzij de moderne apparatuur die wij tot onze beschikking hebben, is de oorzaak van de rioolstank gelukkig gemakkelijk op te sporen. Een camera inspectie behoort bij J.G. Riooltechniek tot de mogelijkheden. Wij zorgen vervolgens voor een vlugge en vakkundige oplossing. Dit kan een plaatselijke rioolreparatie zijn of een complete rioolrenovatie door middel van relinen.

Rioollucht Den Bosch verhelpen

Woont u in de regio Den Bosch en heeft u ook last van een onverklaarbare stank in uw badkamer, keuken, hal of kruipruimte? Laat ons dan door middel van stankdetectie vaststellen waar de geur vandaan komt. Wij verhelpen het probleem! Neem gerust contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst. U kunt ons bereiken op 085 - 106 14 11 maar ook via ons contactformulier.