Rioolrenovatie Den Bosch

Heeft u de laatste tijd regelmatig te maken met een verstopping of lekkage aan uw riolering? Dan verkeert deze waarschijnlijk niet meer in goede staat. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij met zekerheid zeggen wat de staat van uw rioolstelsel is. Op basis hiervan kunnen wij u een goed advies geven hoe dit te herstellen. U zult dan misschien aan vervanging van het rioolstelsel denken. In veel gevallen is er echter ook een andere optie: rioolrenovatie. Deze mogelijkheid is minder ingrijpend en bovendien goedkoper. Daarna ligt uw riolering er wel weer als nieuw bij! Voor deze vorm van rioolreparatie kunt u in de regio Den Bosch terecht bij J.G. Riooltechniek. Onze vriendelijke vakmannen staan voor u klaar!

Rioolrenovatie Den Bosch relinen

Bij rioolrenovatie maken we in de meeste gevallen gebruik van de riooltechniek relinen. Hierbij brengen we via een put of ontstoppingspunt een kous aan in het riool. Deze kous bevat hars welke wij laten uitharden, waardoor zich een extra, stevige laag vormt. Deze laag bedekt de zwakke plekken, waardoor het riool weer jarenlang mee kan. Doordat we bij relining van binnenuit werken, zijn graafwerkzaamheden bijna altijd overbodig. Maar ook binnenshuis scheelt dit een hoop werk, het is bijvoorbeeld niet nodig om een vloer open te breken of uw nieuwe stucwerk te verwijderen.

Renoveren riool Den Bosch

Wij kunnen ook een complete rioolrenovatie doen door deze in zijn geheel op te graven en te vervangen. Voor het aanleggen en vervangen van uw riolering is meer tijd nodig ten opzichte van relinen. Het voordeel is echter wel dat u een compleet niet rioolstelsel heeft dat professioneel is aangelegd. Zo bent u zeker dat u bij normaal gebruik jaren geen omkijken heeft naar uw riolering. Wanneer het vooral gaat om het aanleggen of vervangen van uw riolering buitenshuis is dit een geschikte methode.

Rioolrenovatie Den Bosch contact

Wilt u meer weten over rioolrenovatie, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar 085 - 106 14 11. We zijn u in Den Bosch en omstreken met plezier van dienst!