Rioolrenovatie in Den Bosch

Heeft u de laatste tijd regelmatig te maken met een verstopping of lekkage aan uw riolering? Dan verkeert deze waarschijnlijk niet meer in goede staat. U zult dan misschien aan vervanging van het rioolstelsel denken. In veel gevallen is er echter ook een andere optie: rioolrenovatie. Deze mogelijkheid is minder ingrijpend en bovendien goedkoper. Daarna ligt uw riolering er wel weer als nieuw bij! Voor deze vorm van rioolreparatie kunt u in de regio Den Bosch terecht bij Hendriks Riooltechniek. Onze vriendelijke vakmannen staan voor u klaar!

De riooltechniek relinen

Bij rioolrenovatie maken we in de meeste gevallen gebruik van de riooltechniek relinen. Hierbij brengen we via een put een kous aan in het riool. Deze kous laten we uitharden, waardoor zich een extra, stevige laag vormt. Deze laag bedekt de zwakke plekken, waardoor het riool weer jarenlang mee kan. Doordat we bij relining van binnenuit werken, zijn graafwerkzaamheden bijna altijd overbodig. Dat scheelt u veel overlast!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over rioolrenovatie, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar 073 - 799 99 39. We zijn u in Den Bosch en omstreken met plezier van dienst!