Rioolinspectie Den Bosch

Een rioolinspectie is verstandig om uit te voeren wanneer u last heeft van een steeds terugkomende verstopping in uw riolering. Of wanneer u vermoedt dat uw riolering slijtage heeft en aan vervanging toe is. Het rioolstelsel bevindt zich voor het grootste gedeelte onder de grond, wat het lastig maakt om de staat van de leidingen te bekijken. Dankzij camera inspectie wordt het echter mogelijk om een rioolinspectie uit te voeren in de rioolbuizen. Zo kunt u zien hoe het er van binnen uitziet, zonder meteen graafwerkzaamheden uit te hoeven voeren! In Den Bosch en in omgeving voert J.G. Riooltechniek al jarenlang rioolinspecties uit.

Rioolinspectie Den Bosch camera inspectie

Het grote voordeel van een rioolinspectie door middel van een camera inspectie is dat er geen onnodige hak- en breekwerk nodig is. Gebreken aan uw rioolstelsel kunnen zo relatief eenvoudig geconstateerd worden. Bij een dergelijke inspectie laten wij een camera in uw rioolstelsel zakken, die is uitgerust met een TFT kleurenscherm met opname mogelijkheden. Deze kleine camera verplaatst zich door de leidingen en zendt live de beelden door vanuit het riool. U kunt met de monteur op het scherm meekijken. Door jarenlange ervaring weten onze monteurs monteurs precies waar ze op moeten letten. Zo heeft u altijd een betrouwbare probleemanalyse.

Inspectie riool Den Bosch rioolreparatie

Als uit de rioolinspectie blijkt dat er gebreken aan het riool zijn is het in veel gevallen mogelijk om een rioolreparatie uit te laten voeren. Uw riolering word plaatselijk bloot gelegd waarna de reparatie kan plaatsvinden. Blijkt dat uw riolering op meerdere plekken in slechte staat verkeert, kunnen onze rioleurs u adviseren om een rioolrenovatie uit te laten voeren.

J.G. Riooltechniek beschikt over een methode genaamd relinen. Het grote voordeel hiervan is dat er wederom geen graaf-, hak- of breekwerk nodig is. Uw riool zal eerst onderworpen worden aan een rioolreiniging zodat we zeker weten dat deze schoon is en zich er geen obstakels bevinden. Vervolgens zullen wij door middel van de kousmethode de binnenkant van uw riool van een nieuwe laagje voorzien

Rioolinspectie Den Bosch contact

Wilt u meer weten over een rioolinspectie in de regio Den Bosch en wat het voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met J.G. Riooltechniek op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085 - 106 14 11 maar u kunt ook ons contactformulier invullen.