Rioolinspectie in Den Bosch

Heeft u last van een steeds terugkomende verstopping van uw riool? Of vermoedt u dat uw riolering slijtage heeft en aan vervanging toe is? Het rioolstelsel bevindt zich voor het grootste gedeelte onder de grond, wat het lastig maakt om de staat van de leidingen te bekijken. Dankzij camera inspectie wordt het echter mogelijk om rioolinspectie uit te voeren in de rioolbuizen. Zo kunt u zien hoe het er van binnen uitziet, zonder meteen graafwerkzaamheden uit te hoeven voeren! In Den Bosch en in omgeving voert Hendriks Riooltechniek al jarenlang rioolinspectie uit.

Met behulp van camera’s worden problemen gelokaliseerd

Zit u met een steeds terugkerende verstopping? Maakt u dan een afspraak met ons voor een uitgebreide rioolinspectie. Heeft u last van een ernstiger probleem? Dan kunnen wij u een vergaand onderzoek aanbieden. Bij een dergelijke inspectie laten wij een camera in uw rioolstelsel zakken, die is uitgerust met een TFT kleurenscherm met opname mogelijkheden. Deze kleine camera verplaatst zich door de leidingen en zendt live de beelden door vanuit het riool. Op deze manier wordt onnodig sloop- en graafwerk aan uw leidingsstelsel voorkomen!

Mocht er uit de inspectie naar voren komen dat het riool gereinigd moet worden, of dat een vernieuwing noodzakelijk is, dan kunt u eveneens rekenen op onze vakmannen. Wij doen u vrijblijvend een gespecificeerd voorstel om zo op de lange termijn onnodige kosten en overlast te voorkomen. Wilt u meer weten over rioolinspectie in de regio Den Bosch? Neemt u dan contact met ons op.