Rioolreiniging Den Bosch

Een periodieke rioolreiniging kan u veel ellende besparen. Uw riool krijgt dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom belangrijk om het rioolstelsel in goede staat te houden. Op die manier worden problemen als verstopping of lekkage voorkomen. Door regelmatig een rioolreiniging uit te laten voeren wordt er niet alleen van binnenuit schoongemaakt, maar worden eventuele mankementen ook in een vroegtijdig stadium opgespoord. Dat scheelt veel overlast en kosten!

Wij kunnen zowel preventief uw riool reinigen, maar ook als u al met een verstopping zit behoort dit tot de mogelijkheden. In de regio Den Bosch kunt u voor rioolreiniging altijd terecht bij J.G. Riooltechniek. Of u nu incidenteel of op regelmatige basis van onze schoonmaakdiensten gebruik wilt maken: wij staan voor u klaar voor al uw rioolwerk.

Reiniging riool Den Bosch zelf doen?

Een rioolreiniging kut u het best over laten aan de vakman. Wilt u toch graag zelf wat doen om een verstopping te voorkomen dan adviseren wij om periodiek met heet water en soda uw afvoeren schoon te maken. Dit zal niet uw hele riool reinigen maar vooral het gedeelte onder uw gootsteen of wasbak. Wij raden altijd af om met chemische middelen te gaan werken. Niet alleen kunnen ze schadelijk zijn voor uw gezondheid, het kan ook ernstige schade toebrengen aan uw rioolstelsel. Vooral afsluitende rubbers zijn erg gevoelig voor deze middelen. Deze worden aangetast met vaak rioollekkage en rioolstank tot gevolg.

Rioolreiniging Den Bosch contact

Wanneer u een grondige rioolreiniging wilt laten uitvoeren schakelt u de expert van J.G. Riooltechniek in. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld onze spoedservice, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 085 - 106 14 11. Voor rioolreiniging in Den Bosch en omstreken kunt u rekenen op de kennis en kunde van J.G. Riooltechniek.