Relinen Den Bosch

Kiest u voor een rioolrenovatie, dan is relinen een moderne techniek. Hierbij hoeft niet het algehele rioolstelsel te worden vervangen, maar wordt een nieuwe toepassing aan de binnenzijde van de bestaande leidingen geïmpregneerd. Dit is een prima alternatief en tevens kostenbesparend ten opzichte van overige renovatietechnieken. Relinen is eveneens een sleufloze manier om het riool te herstellen, waardoor er geen overmatig hak- en breekwerk plaats hoeft te vinden. Dit voorkomt overlast tijdens de werkzaamheden bij u thuis. Hoe ziet de renovatietechniek relinen er in de praktijk uit?

Relinen Den Bosch in de praktijk

Bij het relinen wordt onder hoge druk een polyester of glasvezel kous naar binnen gebracht in bestaande leidingen. Dankzij lucht- of waterdruk zal de kous zich direct hechten aan de binnenrand van de riolering. De kous zal uitharden en zorgt er zo voor dat eventuele complicaties in de riolering worden opgelost. Dit resulteert in een rioleringsstelsel dat tientallen jaren langer meegaat. Waar nodig brengen we een hars aan langs de binnenzijde.

Natuurlijk kiezen we niet altijd voor een rioolrenovatie. Heeft u echter te maken met hardnekkige problemen rondom het riool, dan is renovatie één van de alternatieven. Voor meer inzicht in de huidige staat van uw riolering kunt u ook eerst kiezen voor een rioolinspectie. Hierbij controleren we de riolering op verzakkingen, scheurtjes of verstoppingen, al dan niet door gebruik te maken van een geavanceerde camera.

Relining Den Bosch voordelen

  • Deze techniek vereist geen of minimaal hak- en breekwerk
  • Het is een relatief voordelige methode van rioolrenovatie
  • Verbeterde levensduur riolering tot enkele tientallen jaren
  • Een impuls in de water- en stankdichtheid van de riolering

Relinen Den Bosch contact

Wilt u eindelijk een oplossing voor de hardnekkige rioolproblemen bij u thuis? Kies voor een rioolrenovatie middels relinen in Den Bosch. Dit is duurzaam, voordelig en technisch effectief. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.